Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Σε αναζήτηση προσωπικού για τη λειτουργία του Κέντρου Μελισσοκομίας στην Κοζάνη


Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, θα έχει τις επόμενες ημέρες, η Διοίκηση του Μελισσοκομικού Συλλόγου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, προκειμένου να επιλυθεί το θέμα της έλλειψης προσωπικού στο Κέντρο Επαγγελματικής Γεωργικής  Εκπαίδευσης «Δήμητρα» στην Κοζάνη και έτσι να μεταφερθεί στην περιοχή της Περιφέρειας, το Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο λειτουργεί τώρα  στην  Νάουσα και παλαιότερα ήταν στην Έδεσσα.

«Περισσότεροι από 560 καταγεγραμμένοι μελισσοκόμοι στην Δυτική Μακεδονία και πολλοί ακόμη που διαθέτουν μελισσοκομικά βιβλιάρια στην Περιφέρεια, ταλαιπωρούνται καθημερινά για τα χαρτιά τους στην Νάουσα», δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης,  Λεωνίδας Καλαϊτζίδης.


«Θέλουμε το Κέντρο Μελισσοκομίας να λειτουργεί στην περιοχή και όχι εκτός Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου όχι μόνο να μας εξυπηρετεί, αλλά να μπορούμε να συμμετέχουμε και σε όλα τα σεμινάρια, την εκπαίδευση και οτιδήποτε αφορά την κατάρτιση μας», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαϊτζίδης.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas