Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Η γυναίκα που χορεύει φορώντας… μπλούζα φτιαγμένη από 12.000 μέλισσες! (ΒΙΝΤΕΟ)


Η 44χρονη Sara Mapelli αποφάσισε αντί να πάρει για κατοικίδιο ένα σκυλάκι ή ένα γατάκι να δείξει την αγάπη της στις… μέλισσες.
Μάλιστα τόσο πολύ τις θαυμάζει και τις λατρεύει, που πάρα πολύ συχνά κυκλοφορεί στο δρόμο με 12.000 μέλισσες να περπατούν πάνω στο γυμνό της στήθος, καλύπτοντας το πάνω μέρος του σώματός από το λαιμό μέχρι την κοιλιά, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη… μπλούζα.

Η ίδια αυτοαποκαλείται «Βασίλισσα των Μελισσών» και μάλιστα πόζαρε μπροστά στον φωτογραφικό φακό μαζί με τα περίεργα κατοικίδιά της.


Η 44χρονη δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο αυτή την ιδιαίτερη συνύπαρξη και όπως λέει πάντα χαίρεται όταν χορεύει μαζί με τις μέλισσες.

«Βλέπω αυτόν τον χορό ως ένα ιδιαίτερο ντουέτο. Αυτές οι 12.000 μέλισσες ασκούν απίστευτη πίεση με τα φτερά τους κάθε πλευρά του σώματός μου, εγώ αντιστέκομαι και μετά αφήνομαι για να πετάξω όπου με πάνε αυτές», λέει η ίδια.

Πάντως μην νομίζετε ότι δεν παίρνει κάποια μέτρα ασφαλείας πριν ξεκινήσει αυτόν τον χορό. Όπως λέει αλείφει το σώμα της με ένα ειδικό έλαιο από φερορμόνες που λειτουργεί σαν υπνωτικό για τις μέλισσες και τις έλκει πάνω της.

Πολλές είναι επίσης οι φορές που οι… φτερωτοί της παρτενέρ την έχουν τσιμπήσει, αλλά παρ’ όλ’ αυτά εκείνη δεν πτοείται.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas