Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Χοιρινή Μπριζόλα στα Κάρβουνα με Μέλι και Θυμάρι



  • 4 χοιρινές μπριζόλες
  • 3-4 κ. γλυκού μέλι
  • 3-4 κ. φλυκού ελαιόλαδο
  • 1 κ. σούπας θυμάρι
  • αλάτι χοντρό
  • πιπέρι φρέσκο
  • λίγο σκόνη τζίντζερ

Οδηγίες

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Μαρινάρουμε τις μπριζόλες με όλα τα υλικά από το προηγούμενο βράδυ, τα βάζουμε σε ένα μπολ και κατόπιν στο ψυγείο.

Βάζουμε φωτιά στα κάρβουνα και ζεσταίνουμε καλά τη σχάρα.

Περνάμε τη σχάρα με ελαιόλαδο και λεμόνι για να μη κολλάει.

Βάζουμε τις μπριζόλες στη σχάρα, ψήνουμε και από τις δύο πλευρές για 4-5 λεπτά.

Μόλις πάρει ικανοποιητικό χρώμα και ανάλογα με τα γούστα αποσύρουμε.

Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές.

Τη συγκεκριμένη συνταγή μπορούμε να τη κάνουμε και στο φούρνο.

Καλή σας όρεξη...
Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas