Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Kινέζος παραγωγός καλύφθηκε με μέλισσες βάρους 45 κιλών



Kινέζος παραγωγός καλύφθηκε με μέλισσες βάρους 45 κιλών για να προωθήσει το μέλι του Προσπάθησε να καταρρίψει παλαιότερο ρεκόρ Γκίνες.

Σε μια πολύ περίεργη, αλλά και επικίνδυνη δοκιμασία υποβλήθηκε ο 34χρονος παραγωγός μελιού She Ping προκειμένου να προωθήσει και να διαφημίσει τα προϊόντα του. Κάλεσε τους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου της πόλης Chongqing προκειμένου να κάνει επίδειξη χρησιμοποιώντας τις μέλισσες από τη μονάδα παραγωγής.   Ο νεαρός μελισσοκόμος τοποθέτησε αρχικά στο κορμί του μια βασίλισσα μέλισσα την οποία και χρησιμοποίησε για να προσελκύσει τις χιλιάδες μέλισσες που άρχισαν να τον πλησιάζουν και τις οποίες άφησε σιγά-σιγά να τον σκεπάσουν ολόκληρο. Υπολογίζεται πως ο νεαρός φιλοξένησε πάνω του μέλισσες βάρους 45 κιλών χωρίς να έχει όμως πάρει καμία προφύλαξη και με το σώμα του σχεδόν εξολοκλήρου εκτεθειμένο. Όταν ρωτήθηκε τι προετοιμασία είχε κάνει για την επίδειξη ανέφερε πως από 20 ετών βρίσκεται κοντά στις μέλισσες και γνωρίζει πώς να τις αντιμετωπίσει. Το μόνο μυστικό που αποκάλυψε ήταν πως απαγορεύεται πριν κανείς επιχειρήσει κάτι τέτοιο, να χρησιμοποιήσει σαπούνια και αρώματα γιατί μπορεί να ερεθίσει τα έντομα.
   
Αν και ο νεαρός ήθελε να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ ενός Κινέζου που είχε καλυφθεί με μέλισσες βάρους 61 κιλών, δεν τα κατάφερε, αλλά είναι ο μόνος που το επιδίωξε χωρίς ρούχα και προφυλάξεις.
Πηγή 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas