Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.


Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019

Ανοιχτές οι αιτήσεις για τα ευρωπαϊκά βραβεία ΜέλισσαςΤην ψηφιακή του αναβάθμιση και τα περιθώρια ανάπτυξης που έχει ο μελισσοκομικός τομέας αποδεικνύουν τα ευρωπαϊκά βραβεία μέλισσας που διοργανώνονται κάθε χρόνο. Η CEMA, η Ευρωπαϊκή Βιομηχανία Αγροτικών Μηχανημάτων, και ο ELO, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ιδιοκτητών Γης, με σκοπό την προστασία των επικονιαστών, προτρέπουν τους διαχειριστές μιας εκμετάλλευσης, τους δημιουργούς μιας τεχνολογίας για την προστασία των μελισσών, τα ερευνητικά ινστιτούτα ή ανθρώπους που ασχολούνται ερευνητικά με τον συγκεκριμένο τομέα να δηλώσουν συμμετοχή για τη διεκδίκηση δύο βραβείων.

Τα δύο βραβεία, τα οποία αντιστοιχούν στο ποσό των 4.000 ευρώ θα απονεμηθούν στους νικητές των εξής κατηγοριών:

Πρακτικές διαχείρισης της γης για την προστασία και την ενίσχυση των επικονιαστών.
Εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων για τη μείωση των επιπτώσεων των γεωργικών εκμεταλλεύσεων στους επικονιαστές. Επίσης, ως τρίτο βραβείο θα δοθεί ένα δίπλωμα αναγνώρισης της συνεισφοράς μίας εκμετάλλευσης, καινοτομίας ή ενός ερευνητικού προγράμματος. Οι καινοτομίες και οι δραστηριότητες των νικητών θα προωθηθούν διαμέσου των δύο Ευρωπαϊκών Οργανισμών, ενώ θα συμμετάσχουν και στην τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση συμμετοχής είναι η 6η Σεπτεμβρίου 2019.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου