Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

ΣΗΤΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ ANEL - Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΛΗΣ!!!






Σήτα Πρόπολης ANEL
Η καινοτομία στη συλλογή της πρόπολης!





Η πρόπολη είναι ένα ανερχόμενο προϊόν με πολύ καλή τιμή το οποίο μπορεί να συνεισφέρει στο εισόδημα του μελισσοκόμου. Η σήτα συλλογής πρόπολης της ANEL κάνει την διαδικασία εύκολη και κυρίως, αποτελεσματική!



Σύμφωνα με πειράματα που διεξήχθησαν οι σήτες συλλογής πρόπολης της ANEL συλλέγουν πρόπολη με το μικρότερο ποσοστό κεριού στη σύσταση της.
Οι καινοτόμοι ενσωματωμένοι αποστάτες σας επιτρέπουν εύκολα να διατηρήσετε ένα μικρό κενό ανάμεσα στη σήτα και στο καπάκι ώστε να δημιουργείται ρεύμα αέρα το οποίο οι μέλισσες προσπαθούν να σταματήσουν γεμίζοντας με πρόπολη τη σήτα.




Η πρόπολη αποσπάται εύκολα από τις σήτες αφού τις τοποθετήσετε για πέντε λεπτά στην κατάψυξη και μετά με μια απότομη κίνηση τις χτυπήσετε σε μια καθαρή σκληρή επιφάνεια με τις μεγάλες τρύπες προς τα κάτω. Όση πρόπολη παραμείνει μπορείτε να τη βγάλετε λυγίζοντας τη σήτα ή τρίβοντας με το χέρι σας ή κάποιο εργαλείο.






Η σήτα μπορεί να γεμίσει με 60gr έως 80gr πρόπολης μέσα σε 10-15 ημέρες. Συνήθως εφαρμόζονται άνοιξη και φθινόπωρο και μία καλή χρονιά μπορεί να σας δώσει 400gr πρόπολη ανά κυψέλη*.







Η ANEL, γνωστή για την ποιότητα της, χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά για την κατασκευή των προϊόντων της. Το υλικό της σήτας μας είναι πολυαιθυλένιο (PE) κατάλληλο για τρόφιμα. 




*Τα στοιχεία είναι ενδεικτικά και εξαρτώνται από το μελίσσι,
τη ράτσα της μέλισσας, τη χλωρίδα του τόπου και την χρονιά.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas