Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Σίτα Μελισσοκομίας


Η Σίτα μελισσοκομίας απο πατενταρισμένη καρέ πλέξη (συμπεριφέρεται σαν κολλητό πλέγμα) αποτελεί ένα ουσιώδες προϊόν κατά της βαρροϊκής ακαρίασης,επιτρέποντας την απομάκρυνση βαρρόα σε ποσοστό πάνω απο 80%,προσφέρει ιδανικό αερισμό της κυψέλης και είναι κατάλληλο για τους πάτους της κυψέλης (κινητούς και μη).

Προϊόν υψηλών προδιαγραφών που κατασκευάζεται στο εργοστάσιό μας απο το 1976 με μηχανήματα γερμανικής τεχνολογίας ειδικής ενισχυμένης κατασκευής,με αντοχή στην σκληρή χρήση,χωρίς αλλοίωση του τετράγωνου καρέ.


                          
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

Σύρμα ειδικής σκληρότητας TS = 600-900N/mm2
Άνοιγμα καρέ 2,50mm x 2,50mm
Διάμετρος σύρματος 0,67mm
Πλάτος σίτας 0,80m
Συνολικό άνοιγμα επιφάνειας 68%
Ενισχυμένη κατασκευή
Θερμό γαλβάνισμα (ξυρισμένο)
Ελληνικής κατασκευής
Βάρος 1,79kgr/m2


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΥΓΙΗ ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΥΨΕΛΗ

Η Σίτα μελισσοκομίας αποτελεί τη βέλτιστη κι αναντικατάστατη επιλογή για τους πάτους των κυψελών.Η χρήση διάτρητης λαμαρίνας (αντί σίτας) που παρατηρείται σε ορισμένες περιπτώσεις,αποτελεί ακατάλληλη επιλογή εμπεριέχοντας σοβαρούς κινδύνους διότι:

Η διάτρητη λαμαρίνα έχει πεπλατυσμένη επιφάνεια εμποδίζοντας την αποβολή εκτός των μικρών βαρρόα,και σημαντικών άλλων στοιχείων,όπως τμήματα αποδερματώσεων κι απορριμμάτων της μέλισσας που αποτελούν τροφή του κηρόσκωρου,τα οποία αποβάλλονται με τη χρήση σίτας μελισσοκομίας.
με τη διάτρητη λαμαρίνα εμποδίζεται η έγκαιρη διάγνωση της προσβολής της κυψέλης απο κηρόσκωρο,καθώς εμποδίζει την αποβολή λευκωπών νηματίων,τμημάτων κεραιών και χρυσαλλίδων,τα οποία δεν εμποδίζονται να πέσουν εκτός της κυψέλης απο τη σίτα μελισσοκομίας.
η ακμή των οπών της διάτρητης λαμαρίνας είναι αιχμηρή προκαλώντας σοβαρή πιθανότητα τραυματισμού στα πόδια και τις κεραίες των μελισσών
Σίτα Μελισσοκομίας

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, 19 300 ΘΕΣΗ ΦΑΚΑ, ΤΗΛ: 210 5574767
email: ioannidis@sita.gr, m.ioannidou@sita.gr

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas