Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου νέο ΕΣΠΑ για μικρές επιχειρήσεις


Η έναρξη υποβολών αιτήσεων υπαγωγής στο νέο καθεστώς «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» έχει προγραμματιστεί να γίνει εντός του πρώτου 10ημέρου του Ιουνίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση:
Παρατείνεται κατά 15 ημέρες η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής στο καθεστώς «Γενική Επιχειρηματικότητα» (3ος κύκλος) του ν.4399/2016 και συνεπώς ως καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η 15η Ιουνίου 2019, αντί της 31ης Μαΐου 2019. Η νέα προκήρυξη για το καθεστώς «Γενική Επιχειρηματικότητα» (4ος κύκλος) προγραμματίζεται να δημοσιευθεί τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου με έναρξη υποβολών την 15η Σεπτεμβρίου 2019.

Τέλος, σχετικά με τη διαχείριση του Β' Κύκλου της ενιαίας δράσης «Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ», υπενθυμίζεται στους δυνητικούς δικαιούχους, ότι την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 και ώρα 16:00 λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομίας, προς διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων επενδυτικών φορέων, έχει αναρτηθεί σχέδιο της προκήρυξης του καθεστώτος στο δικτυακό τόπο των αναπτυξιακών νόμων (www.ependyseis.gr), όπου περιλαμβάνονται όλες οι σχετικές πληροφορίες.
Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas