Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ 20ΧΡΟΝΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ--ΦΩΤΟ)


Με ένα πρωτοφανές περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι γιατροί στην Ταϊβάν.

Όταν εξέταζαν μια 20χρονη που μετέβη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Φουγίν με πρησμένο μάτι, ανακάλυψαν ότι σε αυτό ζούσαν τέσσερις μέλισσες.

Ο επικεφαλής του οφθαλμολογικού τμήματος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο, έκανε λόγο για "παγκόσμια πρώτη" καθώς δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στο παρελθόν.

Πως κατάφεραν να επιβιώσουν οι μέλισσες;

Σύμφωνα με τον καθηγητή Hung Chi-ting, οι τέσσερις μέλισσες που κατάφεραν να "κατοικήσουν" στο μάτι της 20χρονης, τρέφονταν από τα δάκρυα και τον ιδρώτα.Η περίπτωση της 20χρονης Χε από την Ταϊβάν έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

ΜΕΛΙΣΣΕΣ

 
Ο ίδιος περιέγραψε τη στιγμή που εξέτασε την 20χρονη και ανακάλυψε τα .. έντομα.

    «Είδα κάτι που έμοιαζε με πόδια εντόμου, έτσι τα τράβηξα κάτω από το μικροσκόπιο ένα-ένα, χωρίς να τραυματίσω το σώμα τους. Ήταν τέσσερις μέλισσες ενός είδους που ζει κοντά σε δέντρα, έτσι είναι απλό να τις πετύχεις καθώς σκαρφαλώνεις στα βουνά».


Η ίδια δήλωσε ότι πρόσφατα επισκέφθηκε τον τάφο ενός συγγενής της.

    "Ένιωσα τον άνεμο να φυσάει στο πρόσωπό μου, μετά ένιωσα κάτι στο μάτι μου που νόμιζα ότι ήταν χώμα. Καθάρισα το μάτι μου με νερό, αλλά άρχισε να με πονάει πολύ το βράδυ. Ο πόνος ήταν οξύς και το μάτι μου δάκρυζε».

Η περιπέτεια της 20χρονης είχε αίσιο τέλος. Μετά από την απαραίτητη φροντίδα, πήρε εξιτήριο και οι γιατροί πιστεύουν ότι θα αναρρώσει πλήρως.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas