Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΜΕΛΙΟΥ ΣΠΙΤΙΚΑΑφαιρούν τη βλέννα από τους πνεύμονες και θεραπεύουν τον δυνατό βήχα σε μια νύχτα μόνο!
ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Αυτή είναι η λύση που πρέπει να δοκιμάσετε αν υποφέρετε από τα κρυολογήματα και ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος.
Αυτή είναι μία φυσική θεραπεία, που σίγουρα θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα παραπάνω προβλήματα. Το μέλι έχει υψηλή βιολογική δραστηριότητα και μαζί με την επικάλυψη (το αλεύρι), το μέλι μπορεί να διώξει αποτελεσματικά τη βλέννα, η οποία είναι συνήθως παρούσα σε πιο σοβαρά κρούσματατα βήχα.
Αυτά τα επιθέματα μελιού είναι πολύ ευεργετικά, επειδή μπορούν να εξουδετερώσουν το βήχα πολύ γρήγορα. Επίσης, ένα άλλο θετικό είναι ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά για τα παιδιά. Όλα τα απαραίτητα συστατικά είναι πολύ γνωστά και εύκολο να βρεθούν σε κάθε σπίτι.
μέλι-αλεύρι

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΜΕΛΙΟΥ
Συστατικά:
  • Μέλι
  • Αλεύρι
  • Φυτικό λάδι
  • Χαρτοπετσέτα
  • Γάζα
  • Αυτοκόλλητη ταινία για γάζες
Παρασκευή:

Αρχικά ανακατεύετε το αλεύρι με μία μικρή ποσότητα μελιού, έτσι ώστε να μην κολλάει στα χέρι.  Αυτό το μίγμα στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθεί για την κομπρέσα.
Προσθέτετε λίγο φυτικό λάδι και το περνάτε σε αλεύρι για άλλη μια φορά. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, βάλτε το μείγμα στη χαρτοπετσέτα και έπειτα στη γάζα.
Τοποθετήστε το επίθεμα στο στήθος ή στην πλάτη κολλόντας το με την αυτοκόλλητη ταινία.
Προσέξτε να μην τοποθετήσετε το επιθέματα στην περιοχή της καρδιάς. Τα επιθέματα θα πρέπει να τοποθετηθούν λίγο πιο ψηλά από την καρδιά.
Εάν χρησιμοποιείτε τα επιθέματα μελιού για τη θεραπεία του βήχα στα παιδιά, τότε η καλύτερη στιγμή για να βάλετε είναι 2-3 ώρες πριν τον ύπνο. Τα παιδιά δεν πρέπει να κοιμούνται με τα επιθέματα κολλημένα.
Εάν το επίθεμα χρησιμοποιείται σε ενήλικα, τοτε μπορεί να παραμείνει με αυτό όλο το βράδυ. Αν θέλετε ενισχυμένο αποτέλεσμα μπορείτε να προσθέσετε λίγη σκόνη μουστάρδας.
Να έχετε κατά νου ότι μπορεί να χρειαστείτε να αλλάξετε σεντόνια, λόγω εφίδρωσης, κατά τη διάρκεια της νύχτας.
——————————————————————————————————-
Αυτά τα επιθέματα είναι πολύ αποτελεσματικά διότι περιέχουν αντιφλεγμονώδεις και ελαφρώς θερμαντικές ιδιότητες. Θα δείτε άμεση δράση και θα νιώσετε τα θετικά οφέλη ακόμα και σε αρχικό στάδιο της ασθένειας.
Ακόμα και αν αισθάνεστε βελτίωση μετά την πρώτη εφαρμογή της κομπρέσας, θα πρέπει να επαναλάβετε την εφαρμογή για αρκετές ημέρες για καλύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα.

Πότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επιθέματα;
Χρησιμοποιήστε αυτά τα επιθέματα μελιού, όταν αντιμετωπίζετε άσχημο βήχα. Τα επιθέματα δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε παιδιά κάτω του ενός έτους.
Επίσης, εάν το παιδί έχει τραυματισμό ή δερματική ασθένεια, δεν θα πρέπει να  εφαρμόζονται.

Μια μαμά από τη Σιγκαπούρη δοκίμασε τα επιθέματα μελιού στο παιδί της και το μοιράστηκε στο facebook. Είπε ότι ήτανε πολύ αποτελεσματικά.
Χρησιμοποίησε λάδι καρύδας αντί για ελαιολάδο και επιπλέον πρόσθεσε χυμό τζίντζερ στο μίγμα μέλι-αλεύρι.
Στο post του Facebook είπε: «Συνήθως μετά από 2-3 ώρες στην διάρκεια του ύπνου [του μωρού της], θα αρχίσει να βήχει συνεχώς και να γκρινιάζει. Χθες το βράδυ έβαλα το επίθεμα για 4 ώρες, ποτέ δεν άκουσα τίποτα από αυτόν, δεν είχε βουλωμένη μύτη, και δεν ακουγόταν φλέματα! Καθ ‘όλη τη νύχτα δεν υπήρχε ούτε ένα ίχνος βήχα από αυτόν.»
Ακριβώς όπως το μέλι, το τζίντζερ έχει χρησιμοποιηθεί στην στην παραδοσιακή ιατρική για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να καταπραΰνει το βήχα και τον πονόλαιμο και είναι μία από τις καλύτερες θεραπείες για την συμφόρηση στο στήθος.


Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas