Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.


Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019

Μελισσοκομικά Μπουκάλια και όχι μόνο


Το καιρό που πρέπει να αρχίσει η τροφοδοσία στα μελίσσια με σκοπό την αύξηση της γέννας της μάνας του μελισσιού θα έρθει.
Μια οικονομική και πρακτική λύση είναι το μπουκάλι τροφοδοσίας PK plastick χωρητικότητας 1,7 ml κατασκευασμένο με πολύ προσοχή και με πλήρη σχεδιασμό ώστε να ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΙ ΟΛΟ το υγρό από το μπουκάλι για να μην μένει και οξειδώνεται .

Στο πίσω μέρος του μπουκαλιού υπάρχουν και 2 ΟΔΗΓΟΙ έτσι ώστε να εφαρμόζει ακριβώς ανάμεσα στα πλαίσια της κυψέλης καθώς και να είναι εμφανές το σημείο όπου θα γίνουν οι τρύπες για να στάξει το υγρό. Λειτουργεί με την αποσυμπίεση του αέρα ώστε να μην τρέχει το υγρό και να στάζει μόνο όταν οι μέλισσες ρουφάνε στο σημείο ! Το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από pet , φτιαγμένο με πολύ υλικό για αντοχή στον χρόνο. Μπορούμε να το πλύνουμε και να το ξαναβάλουμε πάλι στην κυψέλη .Επίσης διαθέτει μεγαλύτερο στόμιο για ευκολότερο γέμισμα κ ευκολότερο καθάρισμα.
Προσιτές τιμές σε καταναλωτές και προμηθευτές


Μπορείτε να βρείτε:


Επίσης μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα πλαστικών μπουκαλιών για διάφορες χρήσεις.Δείτε μερικά:

ΝΕΟ ΠΡΑΣΙΝΟ 5 ΛΙΤΡΟ  ΠΛΑΚΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΛΑΔΙ .
ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ,
ΔΥΝΑΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΧΡΩΜΑ,
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟ  ΦΩΣ,
ΣΥΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΣΕ ΚΟΥΤΙ.
Περισσότερα και για παραγγελίες στο επίσημο site.Πατήστε εδώ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου