Ένα απλό αλλά υπέροχο ορεκτικό που χωρίς
καμία ιδιαίτερη τεχνική και προετοιμασία θα μπορεί να παρουσιαστεί πολύ εύκολα
σε ένα οποιοδήποτε τραπέζι.
Ένα απλό αλλά υπέροχο ορεκτικό που χωρίς
καμία ιδιαίτερη τεχνική και προετοιμασία θα μπορεί να παρουσιαστεί πολύ εύκολα
σε ένα οποιοδήποτε τραπέζι.
ΥΛΙΚΑ
- Φύλλα κρούστας
- Φέτα
- 1 αυγό
- 75 ml ανθρακούχο νερό
- 50 ml γάλα
- 50 ml σπορέλαιο
- ½ κουταλάκι μπέικιν
- Μέλι
- Σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμειγνύουμε την σόδα με το σπορέλαιο,
το γάλα, το αυγό και το μπέικιν.
Παίρνουμε 3 φύλλα μαζί και τα αλείφουμε
με το μείγμα.
Τα χωρίζουμε στην μέση και στην μία άκρη
τοποθετούμε ένα κομμάτι Φέτα.
Τυλίγουμε σε φακελάκι και τοποθετούμε σε
ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Αλείφουμε με το μείγμα και ψήνουμε στους
200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρουμε με μέλι και σουσάμι.
Δημοσίευση σχολίου