Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019

Και οι αγρότες στην ευνοϊκή ρύθμιση των 120 δόσεων (ΒΙΝΤΕΟ)


«Το φθινόπωρο θα αναμετρηθούν οι δυνάμεις που έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια, οι δυνάμεις που αγωνίζονται για την παραγωγική ανασυγκρότηση, με τις δυνάμεις που είχαν δώσει το στίγμα τους όλα αυτά τα χρόνια»

Στην επικείμενη ευνοϊκή ρύθμιση 120 δόσεων για ασφαλιστικά ταμεία και εφορία θα περιλαμβάνονται και οι αγρότες, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης.
Μιλώντας στο Open Beyond, επισήμανε ότι πριν από 10 μήνες εξαγγέλθηκαν οι ρυθμίσεις για τα αγροτικά δάνεια που προβλέπουν τη διαγραφή όλων των τόκων και του κεφαλαίου και σημείωσε ότι τα χρέη προς τα ασφαλιστικά τους ταμεία και την εφορία θα ρυθμιστούν με την επικείμενη ρύθμιση.

Ερωτηθείς για το πολιτικό του μέλλον, ο Β. Κόκκαλης σημείωσε ότι προέχει το κυβερνητικό έργο, φέρνοντας ως παράδειγμα τη ρύθμιση των 120 δόσεων και το νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας.

«Προέχει να αποκατασταθούν οι αδικίες, Το φθινόπωρο του 2019 θα αναμετρηθούν οι δυνάμεις που έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια, οι δυνάμεις που αγωνίζονται για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, με τις δυνάμεις που είχαν δώσει το στίγμα τους όλα αυτά τα χρόνια. Είναι πιθανόν να είμαι και εγώ μέσα στις δυνάμεις που έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια και που φέρνουν τη συνταγματική αναθεώρηση» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου