ΧΙΟΝΙΑ

Blogger Widgets Blogspot Tutorial
      Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube 
Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μου στο You Tube,για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.Αυτή  την στιγμή μας ακολουθούν 600 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να ξεπεράσουμε τους 1000 που είναι ο βασικός στόχος μας σύμφωνα με τους κανόνες του You Tube.Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγώτης Μούσουρας.

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018

Ζακυνθινή Απόλαυση με μέλι (ΒΙΝΤΕΟ)


Καλώς ήρθατε στη "Ζακυνθινή Απόλαυση", ένα οικογενειακό εργαστήριο στην καρδιά της Ζακύνθου που παράγει μαντολάτο, παστέλι, λουκούμια, μάντολες και παραδοσιακά προϊόντα της Ζακύνθου.
Το μαντολάτο παρασκευάζεται από ασπράδι αυγού, αμύγδαλο, ελάχιστη ζάχαρη και πολύ μέλι!!!! Καταναλώνεται όλες τις εποχές του χρόνου και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα ως παραδοσιακό προϊόν της Ζακύνθου για σας και τους φίλους σας.

Το παστέλι παρασκευάζεται από σουσάμι, αμύγδαλα και πολύ μέλι!!!!


Οι μάντολες είναι αμύγδαλα καραμελωμένα με ζάχαρη και φυσικό χρώμα.

Πιστοί στην παράδοση στο πέρασμα του χρόνου και εξοπλισμένοι με εμπειρία και διάθεση, έχουμε δημιουργήσει το δικό μας εργαστήριο όπου μπορεί ο καθένας να έρθει και να παρακολουθήσει κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου