Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

Κάντε τον εαυτό σας 10 χρόνια νεότερο με αυτή την καταπληκτική Φυσική Κρέμα!Το ανθρώπινο δέρμα, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, αρχίζει να γερνά και όλοι γνωρίζουμε ότι η διαδικασία της γήρανσης είναι δύσκολη περίοδος για όλους τους ανθρώπους.

Οι ρυτίδες είναι το πιο αξιοσημείωτο σημάδι της διαδικασίας γήρανσης.

Οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια είναι οι πρώτες που “ανακοινώνουν” την γήρανση, στη συνέχεια, έρχονται αυτές γύρω από τα χείλη και το μέτωπο.

Υπάρχουν διάφορα είδη καλλυντικών προϊόντων που μπορείτε να βρείτε ως λύση σε αυτό το πρόβλημα, αλλά η πιο αποτελεσματική και φυσικά η καλύτερη λύση βρίσκεται στη φύση.

 Δεδομένου ότι η φύση σας προσφέρει λύση για το πρόβλημα των ρυτίδων, σίγουρα δεν χρειάζεται να δαπανήσετε χρήματα για χημικά προϊόντα.

Υλικά για αυτή τη μάσκα αντι-γήρανσης:

  • 4 Κουταλάκια του γλυκού βαζελίνη
  • 2 Κουταλάκια του γλυκού μέλι
  • 2 Κρόκοι αυγών
  • 2 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο

Πώς να την ετοιμάσετε:
Βάλτε τη βαζελίνη σε ένα μπολ και ανάψτε την κουζίνα. Λιώστε τη βαζελίνη στον ατμό για αρκετά λεπτά. Βγάλτε το μπολ και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατέψτε το μείγμα μέχρι να γίνει ομοιογενές.

Αυτό που θα φτιάξετε είναι μια μάσκα, την οποία θα πρέπει να εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας και να την κρατήσετε για 30 λεπτά.

Μετά από 30 λεπτά, αφαιρέστε τη μάσκα από το πρόσωπό σας με μια υγρή πετσέτα.

Εάν κάνετε συνεχώς χρήση αυτής της μάσκας, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα μείνετε συγκλονισμένοι από τα αποτελέσματα που θα έχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου