Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.


Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ


Οι Μελισσοκόμοι του Ν. Πιερίας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Εθνική και Κοινοτική νομοθεσία - το Πρόγραμμα βελτίωσης παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων μελισσοκομίας, τα Μελισσοκομικά φυτά, την Παραγωγή σύνθετων προϊόντων με βάση προϊόντα κυψέλης (πχ καλλυντικά, προϊόντα διατροφής, φάρμακα κλπ), τον Μελισσοκομικό εξοπλισμό και την συντήρησή του καθώς και τους Μελισσοκομικούς χειρισμούς κατά τη διάρκεια του έτους, μέσω ταχύρρυθμης εκπαίδευσης συνολικής διάρκειας 15 ωρών, που θα υλοποιήσει το Κέντρο  «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κατερίνης .

Η εκπαίδευση, που απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες Μελισσοκόμους, θα διεξαχθεί σε αίθουσα του Κέντρου Δήμητρα στις 27,28 και 29 Ιουνίου 2016 και ώρες 15:30 έως 20:30.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη του Κέντρου Δήμητρα κα Αντωνιάδου Ιωάννα στο τηλ. 2351029845

Κεντρική Υπηρεσία : Άνδρου 1 & Πατησίων, ΑΘΗΝΑ 11257   (210.8231277, (FAX 210.8839341
Ο  ΕΛ.Γ.Ο. "ΔΗΜΗΤΡΑ" είναι Ν.Π.Ι.Δ. και εποπτεύεται από το
Υπουργείο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ αΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου