Υλικά
40 λεπτά
- 80 μλ ελαιόλαδο
- 2 κσ ταχίνι
- 150 γρ μέλι
- 200 μλ γάλα αμυγδάλου / καρύδας
- 1 κγ μπέικιν πάουντερ
- 1 κγ εσάνς πορτοκαλιού
- Βανίλια, κανέλα, γαρύφαλλο
- 300 γρ αλεύρι γοχ
Οδηγίες μαγειρέματος
Βήμα 1
Στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψάκι μας και προθερμαίνουμε το φούρνο.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μέλι με το ταχίνι, το ελαιόλαδο, την εσάνς πορτοκαλιού.
Βήμα 3
Προσθέτουμε τη βανίλια, τα μπαχαρικά μας και το γάλα αμυγδάλου/καρύδας.
Βήμα 4
Έπειτα προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και το μπέικιν και ενσωματώνουμε τα υλικά μας.
Βήμα 5
Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και σταγόνες κουβερτούρας, σταφίδες η καρύδια σπασμένα.
Βήμα 6
Ψήνουμε για 35 με 40 λεπτά, κάνουμε το γνωστό κόλπο με το μαχαίρι.Καλή Απόλαυση!
Δημοσίευση σχολίου