Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.


Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΣΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΠριν λίγο καιρό επικοινώνησε μαζί μας ο Π. Ι., ένας μελισσοκόμος που με μεγάλη αξιοπρέπεια ζήτησε τη βοήθειά μας.

Δυστυχώς, στην περσινή  φωτιά στο Μάτι και την Κινέττα καταστράφηκε τόσο το σπίτι του όσο και η μελισσοκομική του αποθήκη, ο εξοπλισμός και τα μελίσσια του.

Πέρα από το ότι έχει να αντιμετωπίσει αυτή την καταστροφή, πρέπει να συντηρήσει την οικογένειά του, τα 2 του παιδιά και την ανάπηρη σύζυγό του.

Η ανάγκη για βοήθεια και στήριξη αυτού του ανθρώπου είναι μεγάλη και στο γραφείο της Ομοσπονδίας έχουν σταλεί όλα τα σχετικά παραστατικά που πιστοποιούν τα παραπάνω: το πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έγγραφα πιστοποίησης της αναπηρίας, το μελισσοκομικό βιβλιάριο, φωτογραφίες κ.α.

Θεωρούμε ότι θα ήταν χρήσιμη η προσφορά σε μελίσσια και θα μπορούσαν να κινητοποιηθούν μελισσοκομικοί σύλλογοι σχετικά, αλλά λόγω πρακτικών δυσκολιών στη συγκέντρωση και προσφορά τους, παρακαλούμε όποιος μπορεί να συνεισφέρει στον τραπεζικό λογαριασμό του στην Τράπεζα Πειραιώς:

Λογαριασμός Τράπεζας Πειραιώς: 6335010267963

IBAN: GR46 0171 3350 0063 3501 0267 963

Για οποιαδήποτε άλλη προσφορά υποστήριξης στον συνάνθρωπό μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της ΟΜΣΕ (2410533366) για να σας δοθούν περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξή σας

Βασίλης Ντούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου