Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.


Τρίτη, 30 Απριλίου 2019

Ο Βασιλισσοτρόφος Γιάννης Λεπίδας


Ο Γιάννης Λεπίδας είναι ένας από τους μεγαλύτερους βασιλισσοτρόφους στην Ελλάδα.Όλα αυτά τα χρόνια προμηθεύει (όπως και σε μας όταν χρειαζόμαστε από το ΧΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ) ,μάνες σε μελισσοκόμους με υψηλά στάνταρ επιτυχίας παραγωγικότητας.Παρακάτω διαβάστε τι είπε στην Ορεινή μέλισσα και δείτε φωτογραφίες.
«Κάνουμε μακροχρόνια και επιμελή προσπάθεια να είναι οι μάνες παραγωγικές, να μην έχουν τάση να σμηνουργούν, να γεννούν πολλές δυνατές και εργατικές μέλισσες ανθεκτικές στις ασθένειες. Από την πλευρά των εργατριών κοιτάμε να μην είναι επιθετικές, να μαζεύουν γύρη, να μη γεμίζουν την κυψέλη με πρόπολη, να μην «κόβουν» και να μη «μπλοκάρουν» τη μάνα με μέλι στη γονοφωλιά και γενικότερα να έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ένας μελισσοκόμος από το μελίσσι του».
θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο Λεπίδας έχει πάντοτε μάνες, από Απρίλη μέχρι τέλος Νοέμβρη.

Η σελίδα του στο facebook είναι αυτή(πατήστε εδώ) και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι:6977249090, 6974666558

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου