Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Ένα μικρό εστιατόριο για ... μέλισσες! (BINTEO)



Γνωστή αλυσίδα fast food έφτιαξε κάτι μοναδικό, το McHive!

Η γνωστή αλυσίδα Fast Food θέλει να σώσει τις μέλισσες. Η McDonald's άνοιξε το McHive, το πιο μικρό κατάστημά της, το οποίο είναι πραγματικά μια κυψέλη!

Η διαφημιστική εταιρεία Nord DDB της εταιρίας, δημιούργησε το μικρότερο εστιατόριο από μια σειρά κηρήθρων.

Γύρω από 5 καταστήματα στη Σουηδία προστέθηκαν κυψέλες στις στέγες τους για την υποστήριξη του κινήματος, ενώ υπάρχουν κι άλλες περιοχές που δεσμεύτηκαν να κάνουν το ίδιο. Ορισμένοι έχουν ακόμη υποσχεθεί πως θ' αντικαταστήσουν «το γκαζόν γύρω από τα εστιατόρια τους με λουλούδια και φυτά που είναι σημαντικά για την ευημερία των άγριων μελισσών», δήλωσε εκπρόσωπος της Nord DDB.
Το McHive δημοπρατήθηκε προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας των Μελισσών στις 20 Μαΐου. Πωλήθηκε στο εντυπωσιακό ποσό των 10.000 δολαρίων, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν προς τα φιλανθρωπικά ιδρύματα του Ronald McDonald House. «Έχουμε πολλούς αφοσιωμένους franchisees που συμβάλλουν στη δουλειά μας για την αειφορία και αισθάνονται όμορφα όταν μπορούν να ενισχύσουν μια τόσο καλή ιδέα όπως οι κυψέλες στις στέγες", δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της McDonald's Sweden Christoffer Rönnblad.






Δες το μικροσκοπικό εστιατόριο...


Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas