Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Η Γκουίνεθ Πάλτροου βάζει… μέλισσες να την τσιμπάνε στο πρόσωπο



Μία αρχαία θεραπεία ομορφιάς αποκάλυψε ότι εμπιστεύεται απόλυτα η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου. Είναι μάλιστα ιδιαίτερα επώδυνη, αφού βάζει μέλισσες να τσιμπούν το πρόσωπό της. Σε συνέντευξή της στους New York Times, η ηθοποιός μίλησε για το πώς φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση.

Η ηθοποιός μίλησε για το πώς φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση. «Με έχουν τσιμπήσει μέλισσες. Είναι θεραπεία χιλιάδων ετών και τη χρησιμοποιούν για να απαλλαγούν από τις φλεγμονές και τις ουλές» εξήγησε η 46χρονη. «Είναι αρκετά εντυπωσιακό. Αλλά τόσο επώδυνο» πρόσθεσε.

Θεωρείται ότι το δηλητήριο της μέλισσας βοηθά στη βελτίωση του δέρματος, αν και τα οφέλη αυτής της μεθόδου με τα τσιμπήματα δεν έχουν αποδειχθεί επιστημονικά γράφει η εφημερίδα Telegraph.

Η Πάλτροου πάντως παραδέχθηκε ότι είναι πάντα ανοιχτή σε νέα πράγματα για αυτό δοκίμασε και τη συγκεκριμένη θεραπεία. «Είμαι πάντα ένα πειραματόζωο. Θέλω να τα δοκιμάσω όλα» δήλωσε.

Η ηθοποιός πρόσθεσε πως αγαπά το βελονισμό και είναι πρόθυμη να δοκιμάσει την κρυοθεραπεία, με τη χρήση εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου γράφει συχνά για δίαιτες, ενώ από τα 20 της εφαρμόζει την μακροβιοτική διατροφή, τρώγοντας κυρίως φασόλια και λαχανικά, ενώ μασά το φαγητό της πάρα πολλές φορές.



Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas