Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Μέλι Με Κουρκουμά: Το Πιο Ισχυρό Αντιβιοτικό Που Ακόμη Και Οι Γιατροί Δεν Μπορούν Να Εξηγήσουν!


Με απόλυτη βεβαιότητα, ο κουρκουμάς είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μπαχαρικά σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει εξαιρετικές μαγειρικές και φαρμακευτικές ιδιότητες.

Έχει χρησιμοποιηθεί στην αγιουρβέδα, στην ινδική και κινεζική ιατρική για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό το μπαχαρικό έχει μια μοναδική γεύση και ένα βαθύ κίτρινο χρώμα.
Οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν ως ισχυρό φυσικό φάρμακο για ποικίλα προβλήματα υγείας, όπως αναπνευστικά προβλήματα, ασθένειες του ήπατος, δερματικά προβλήματα, μυϊκά διαστρέμματα, κοψίματα, πληγές και γαστρικές παθήσεις.

Επιπλέον, μπορεί να είναι πολύ ευεργετικό για τα πεπτικά προβλήματα, για διάφορους τύπους λοιμώξεων, για φλεγμονές, καθώς και για κακοήθεις όγκους.

Γιατί Ο Κουρκουμάς Είναι Τόσο Σημαντικός Για Την Υγεία Μας

Η κουρκουμίνη, το δραστικό συστατικό του κουρκουμά, διαθέτει αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες που την καθιστούν την τέλεια φυσική λύση για τα μικρόβια, τη γαστρίτιδα, τα πεπτικά και γαστρικά έλκη και το Η. Pylori.

Έρευνα επισημαίνει ότι αυτή η ζωτική ουσία έχει θετικό αντίκτυπο στο DNA, στην κυτταρική επιβίωση και στα φλεγμονώδη μόρια. Έχει επίσης την ικανότητα να μειώνει τα συμπτώματα οστεοαρθρίτιδας – αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη λήψη 200 mg κουρκουμά σε καθημερινή βάση.

Η τουρμερόνη είναι ένα άλλο συστατικό του κουρκουμά και είναι γνωστή ως ένα βιοδραστικό στοιχείο που έχει την ικανότητα να βελτιώνει την λειτουργία του εγκεφάλου και να αντιμετωπίζει το Αλτσχάιμερ με την επισκευή των εγκεφαλικών κυττάρων.

Πώς Να Φτιάξετε Ένα Φυσικό Αντιβιοτικό Με Κουρκουμά
Θα Χρειαστείτε: 
  • 1 κουταλιά της σούπας σκόνη κουρκουμά
  • 100 γραμμάρια οργανικό μέλι


Προετοιμασία:

Βάζετε τα συστατικά σε ένα γυάλινο βάζο και τα ανακατεύετε καλά.

Χρήση:

Εάν έχετε γρίπη, πάρτε 1/2 κουταλιά του αντιβιοτικού κάθε μία ώρα.
Την επόμενη μέρα, πάρτε την ίδια ποσότητα, αλλά κάθε 2 ώρες.
Την τρίτη μέρα, πάρτε την ίδια δόση, τρεις φορές την ημέρα.
Πριν καταπιείτε το μείγμα, βεβαιωθείτε ότι το λιώνετε καλά στο στόμα σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να το προσθέσετε στο τσάι ή το γάλα σας.

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: Marva @Truelife.gr

*Αυτό το άρθρο έχει μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν έχει σκοπό την παροχή ιατρικής συμβουλής. Το truelife.gr δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε πιθανές συνέπειες από οποιαδήποτε θεραπεία, άσκηση, διατροφή, εφαρμογή φαρμάκων ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια ενέργεια που προκύπτει από την ανάγνωση ή την παρακολούθηση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το άρθρο. Πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε θεραπείας, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή άλλον φορέα παροχής υπηρεσιών υγείας.
Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas