Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Σε εξέλιξη οι δηλώσεις κυψελών διαχείμασης και η υποβολή αιτήσεων για την υλοποίηση προγράμματος για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας



Στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας

Στο πλαίσιο της καταγραφής αυτής παρακαλούνται όλοι οι μελισσοκόμοι να προσέλθουν στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής που υπάγονται, για να δηλώσουν των αριθμό των κυψελών διαχείμασης. 

Τελική ημερομηνία της δήλωσης είναι η 21/01/2019

Η Διεύθυνση επισημαίνει ότι η δήλωση αυτή είναι υποχρεωτική  για τους κατόχους  μελισσοκομικών βιβλιαρίων και σε περίπτωση παράλειψής της θα αποκλείονται από όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα.
Δοθείσης ευκαιρίας να σημειωθεί ότι έχει ξεκινήσει η κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών για τις Δράσεις 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» (αντικατάσταση κυψελών) και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» (μετακινήσεις μελισσοσμηνών).

Η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των δικαιολογητικών είναι η  
21 – 01 – 2019.

Η Αίτηση – Δήλωση, η οποία είναι κοινή και για τις δύο δράσεις, υποβάλλεται:
-Αυτοπροσώπως από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο
-Δια αντιπροσώπου
-Με συστημένη ταχυδρομική επιστολή στις διευθύνσεις των οικείων κέντρων Μελισσοκομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στις  Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων που υπάγονται.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas