Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018

Παγίδα βασίλισσας (ΒΙΝΤΕΟ)Συσκευή για παγίδευση βασίλισσας η ιδέα και κατασκευή υπήρχε από πολύ παλιά απλός δεν υπήρχε η ανάγκη μέχρι τώρα η εφαρμογή της ίσως να υπάρχει κάτι ανάλογο ως προς την βασική ιδέα της παγίδευσης . Η βασική ιδέα για τη χρήση της είναι για την αντικατάσταση μιας βασίλισσας και προϋποθέτει μια δεύτερη βασίλισσα ( αυτή που θα γίνει εισαγωγή) ώστε να προσέλκυση την υπάρχουσα βασίλισσα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο η παγίδα αποτελείτε από 2 θαλάμους όπου στον έναν θάλαμο είναι απομονωμένη η μια βασίλισσα η οποία και θα προσέλκυση την υπάρχουσα στην κυψέλη και θα εγκλωβιστεί στο δεύτερο θάλαμο. Η διαδικασία απαιτεί συνήθως 12 ώρες.
Παραλείψαμε να πούμε στην εγκλωβισμένη βασίλισσα που βρίσκετε στο θάλαμο με την σήτα πρέπει να προσθέσουμε φαΐ επίσης μπορούμε να προσθέσουμε και μέλισσες συνοδούς μαζί με τη βασίλισσα . Η δεύτερη βασίλισσα της κυψέλης που θα εγκλωβιστεί στο θάλαμο με το διάφραγμα θα τρέφετε από της μέλισσες μέσο τροφάλλαξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου