Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Ταινίες βιολογικές τεσσάρων εποχών


Τις ταινίες γλυκερίνης με οξαλικό οξύ τις προμηθευτήκαμε και εμπιστευτήκαμε για μια ακόμα φορά τον κ.Τσιμίνη Σιδέρη  γιατί τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά,σίγουρα εδώ μπορούμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε αυτόν αλλά και στην Φαρμακευτική εταιρεία που τις φτιάχνει με εξειδικευμένα εργαλεία.Όσοι μελισσοκόμοι τις  χρησιμοποίησαν  είχαν 95%  επιτυχία και βγήκαν στις ανθοφορίες με δυνατά μελίσσια.
Σε πειράματα που πραγματοποιήθηκαν στο εργαστήριο μελισσοκομίας του Α.Π.Θ η αποτελεσματικότητα ήταν 95.45%.Οι ταινίες αποστέλλονται πανελλαδικά.Είναι η καλύτερη οικονομική βιολογική λύση για την αντιμετώπιση του άσπονδου εχθρού των μελισσιών μας βαρρόα.Στοιχίζουν 7 ευρώ τα είκοσι (20) τεμάχια ανά συσκευασία και βάζουμε 4 ταινίες σε δεκάρι μελίσσι ανά δεύτερο πλαίσιο και φυσικά μειώνουμε ταινίες ανάλογα τον πληθυσμό των μελισσών.Σε μελίσσια με δεύτερο όροφο τοποθετούνται λωρίδες μόνο στο κάτω όροφο, ανεξαρτήτως που είναι ο γόνος.Οι λωρίδες μένουν στα μελίσσια μέχρι 30 μέρες . 
Για όσους τις φτιάξουν μόνοι τους Προσοχή στις σωστές αναλογίες που τις βρίσκουν στο διαδίκτυο. 
Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι στη Μελισσοκομία Τσιμίνη Σιδέρη τον έμπειρο μελισσοκόμο  μπορείτε να προμηθευτείτε και τα παρακάτω:


Τηλέφωνα  επικοινωνίας:
Σταθερό:  2295052963
Kινητό:     6932665823
Περισσότερα στους παρακάτω συνδέσμους:
Facebook
melisokomia.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου