ΧΙΟΝΙΑ

Blogger Widgets Blogspot Tutorial
      Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube 
Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μου στο You Tube,για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.Αυτή  την στιγμή μας ακολουθούν 600 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να ξεπεράσουμε τους 1000 που είναι ο βασικός στόχος μας σύμφωνα με τους κανόνες του You Tube.Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγώτης Μούσουρας.

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Δείτε πώς σκοτώνουν μέλισσες τη Βασίλισσά τους! (ΒΙΝΤΕΟ)


Την άνοιξη αν δούμε βασιλοκελιά θα υποθέσουμε ότι το μελίσσι ετοιμάζεται να σμηνουργήσει, ενώ τον χειμώνα που δεν έχουμε κηφήνες αν γίνει αντικατάσταση η βασίλισσα παραμένει αγονιμοποίητη και γίνεται αρρενοτόκα.
Η αντικαταστάτη αποφασίζεται από το σμήνος και δεν έχει στάνταρ αιτίες.
Μερικές φορές το σμήνος αντιλαμβάνεται ότι η βασίλισσα του θα πεθάνει.
Άλλες φορές το σμήνος δεν μένει ικανοποιημένο από την γέννα της βασίλισσας του και αποφασίζει αντικατάσταση, μερικές φορές μάλιστα άδικα γιατί αυτό μπορεί να οφείλεται σε κακή νεκταροέκκριση.
Τέλος το σμήνος έχοντας επίγνωση της μεγάλης ηλικίας της βασίλισσας του, ίσως φοβάται για το μέλλον της, κυρίως τον δύσκολο χειμώνα και προσπαθεί να την αντικαταστήσει το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο, άσχετα αν η βασίλισσα γεννάει ακόμα πολύ ικανοποιητικά.
Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε πως μέλισσες εργάτριες σκοτώνουν την Βασίλισσα τούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου