ΧΙΟΝΙΑ

Blogger Widgets Blogspot Tutorial
      Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube 
Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μου στο You Tube,για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.Αυτή  την στιγμή μας ακολουθούν 600 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να ξεπεράσουμε τους 1000 που είναι ο βασικός στόχος μας σύμφωνα με τους κανόνες του You Tube.Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγώτης Μούσουρας.

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

Σεμινάριο Εχθροί και Ασθένειες των Μελισσών με τoν Δρ. Χαριστό ΛεωνίδαΜετά από ζήτησή σας διοργανώνουμε ξανά το σεμινάριο Εχθροί και Ασθένειες των Μελισσών!
Το σεμινάριο περιλαμβάνει όλη την παθολογία της μέλισσας σε σχέση με ακάρεα, βακτήρια, ιούς, μύκητες, έντομα καθώς και την συμπτωματολογία όλων των μολυσματικών αιτιών, την πρόληψή τους και τη θεραπεία τους όταν επιβάλλεται.

Θα γίνει διάκριση μεταξύ συμβατικής και βιολογικής μελισσοκομίας. Θα αναφερθούν επίσης όλες οι δευτερογενείς επιδράσεις των μέλισσο-φαρμάκων στις μέλισσες.
Οι συμμετέχοντες θα μυηθούν επίσης στη λογική της αναπαραγωγής των μελισσών με στόχο την ανθεκτικότητα ή ανεκτικότητα στους μολυσματικούς παράγοντες.
Εκπαιδευτής: Δρ. Χαριστός Λεωνίδας Ερευνητής Δ´ Τμήμα Μελισσοκομίας Ινστιτούτου Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής-ΕΛΓΟ

Τόπος εκπαίδευσης: ANEL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ

Ημερομηνία: Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Ώρα: 10:00 – 17:00

Κόστος: 20,00 €

Περιορισμένες θέσεις: 30 – 35 άτομα

Καλέστε στο 23920 72786 για κράτηση θέσης.

www.anel.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου