Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Βαθύ Αυλίδας: 40χρονος που αφαίρεσε μελίσσια, προσποιήθηκε το θύμα κλοπής του οχήματός του, για να γλυτώσει τη σύλληψη



Συνελήφθη 40χρονος, κατηγορούμενος για ζωοκλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ψευδή ανωμοτί κατάθεση. Ο δράστης δήλωσε ψευδώς την κλοπή οχήματος ιδιοκτησίας του, το οποίο χρησιμοποίησε για την αφαίρεση συνολικά (40) τελάρων με μελισσοσμήνη, από (8) κυψέλες μελισσών

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή μελισσοσμηνών, η οποία διαπράχθηκε σε ευρύτερη περιοχή του Βαθέως Αυλίδας Ευβοίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος στις (19-02-2018) το βράδυ, μετέβη με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του στην ανωτέρω περιοχή, όπου προέβη στην αφαίρεση συνολικά (40) τελάρων με μελισσοσμήνη, από (8) κυψέλες μελισσών.

Κατά τη διαφυγή του, ο 40χρονος προκάλεσε, με το όχημά του, φθορές στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη των κυψελών, ο οποίος είχε προστρέξει στο σημείο.

Στις (20-02-2018) το πρωί, ο 40χρονος προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και κατήγγειλε ψευδώς την κλοπή του οχήματός του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ζωοκλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Από τους αστυνομικούς βρέθηκαν στον χώρο που διαπράχθηκε η κλοπή και κατασχέθηκαν: (12) κενές κυψέλες μελισσών, ένα μελισσοκομικό εργαλείο («καπνιστήρι») και μία σακούλα με πευκοβελόνες, ιδιοκτησίας του 40χρονου.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas