ΧΙΟΝΙΑ

Blogger Widgets Blogspot Tutorial
      Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube 
Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μου στο You Tube,για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.Αυτή  την στιγμή μας ακολουθούν 600 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να ξεπεράσουμε τους 1000 που είναι ο βασικός στόχος μας σύμφωνα με τους κανόνες του You Tube.Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγώτης Μούσουρας.

Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2019

Κηραλοιφή δια χειρός οικ.Μούσουρα (ΦΩΤΟ)


Σήμερα θα σας δείξω τον τρόπο για να φτιάξουμε κηραλοιφή.Υπάρχουν πολλές παραλλαγές το τι βάζουμε μέσα εκτός από τα βασικά, αγνό παρθένο ελαιόλαδο και κερί.Χρειαζόμαστε μια ζυγαριά ακριβείας γιατί οι αναλογίες λάδι με κερί πρέπει να είναι σωστές.

Ο γενικός κανόνας είναι 1:5   πχ.50 γραμμάρια κερί 250 γραμμάρια λάδι.Αν θέλεις να βγει ποιο μαλακή περισσότερο λάδι 1:6.
Τρίβουμε το κερί για να λιώσει ποιο γρήγορα και να μην χάσει τα πολύτιμα χαρακτηριστικά του στο μπεν μαρι που έχουμε και ζεσταίνεται το λάδι μας.
 Ανακατεύουμε  συνέχεια το μείγμα μας.
Το σουρώνω για ότι μαυρίλα  που μπορεί να έχει.


 Όταν κρυώσει το μείγμα μας  (όχι και πάρα πολύ,αλλά όχι και να καίει) γιατί καταστρέφονται οι βιταμίνες , ενσωματώνουμε όσο θέλουμε  από  το συγκεκριμένο Bio Oil.Και η κηραλοιφή μας είναι έτοιμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου