ΧΙΟΝΙΑ

Blogger Widgets Blogspot Tutorial
      Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube 
Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μου στο You Tube,για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.Αυτή  την στιγμή μας ακολουθούν 600 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να ξεπεράσουμε τους 1000 που είναι ο βασικός στόχος μας σύμφωνα με τους κανόνες του You Tube.Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγώτης Μούσουρας.

Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017

Σεμινάριο μελισσοκομίας (Μέρος Α) ΒΙΝΤΕΟ


Θα ξεκινήσουμε τα video τριήμερου σεμιναρίου μελισσοκομίας που πραγματοποιήθηκε στις 12-13-14/10/2017 στην Ζάκυνθο υπό την αιγίδα της  Περιφερειακής  Ενότητας  Ζακύνθου και του  Συλλόγου Γεωτεχνικών Ζακύνθου.
Σήμερα θα δούμε ένα μέρος από την δεύτερη ημέρα με ομιλητή τον Κο.Γιώργο Σαμαρά γεωπόνο Msc Π.Ε.ΖΑΚΎΝΘΟΥ .Ύστερα από επιθυμία την ομιλήτρια Κα.Γούναρη Σοφία ΔΕΝ βιντεοσκοπήθηκε και δεν θα το δούμε.

Την πρώτη ημέρα ο Κος.Γιώργος  Σαμαράς μας μίλησε για τις  (Ασθένειες – εχθροί μελισσιών).
Σύντομα θα το δείτε,όπως και την Τρίτη ημέρα την επίσκεψη σε μελισσοκομείο  του Αναστάσιου Γιατρά παλαιού μελισσοκόμου της περιοχής , που έγινε μια ωραία εγκυκλοπαιδική κουβέντα (πάνω στην πράξη) με την συμμετοχή σε αυτό πολλών ζακυνθινών μελισσοκόμων.
</

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου