Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Η διαδικασία έκδοσης μελισσοκομικού βιβλιαρίου Αναλυτικά όσα πρέπει να κάνουν παλιοί και νέοι μελισσοκόμοι.


 ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 
1) Ο ενδιαφερόµενος προσέρχεται στη ∆ιεύθυνση Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής του τόπου κατοικίας του και υποβάλλει Αίτηση – ∆ήλωση 2)Χορηγείται ο Κωδικός Αριθµός.

 Απαιτούµενα ∆ικαιολογητικά: 
ΝΕΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ 

1)Αίτηση-∆ήλωση, εις διπλούν στη ∆/νση Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής της ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 
2)Υπεύθυνη ∆ήλωση του Ν.1599/86 για την ακρίβεια των δηλουµένων στην Αίτηση- ∆ήλωση στοιχείων (Με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής όταν δεν υπογράφεται ενώπιον της αρμόδιας υπηρεσίας από τον αιτούντα). 
3)∆ύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες. 
4)Αποδεικτικά στοιχεία απόκτησης µελισσοσµηνών. 
5)Βεβαίωση περί κατοχής µελισσοσµηνών, από Μελισσοκοµικό Σύλλογο ή εφόσον δεν υπάρχει από Αγροτικό Σύλλογο της περιοχής µόνιµης κατοικίας του ενδιαφερόµενου. Εάν στην περιοχή µόνιµης κατοικίας του µελισσοκόµου δεν υπάρχει Μελισσοκοµικός ή Αγροτικός Σύλλογος, τότε αυτό δηλώνεται από τον µελισσοκόµο στην προαναφερθείσα ∆ήλωση του Ν.1599/86. 

ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ 

Α)Τα 1,2 και 3 της προηγούµενης περίπτωσης. (Στην Υπεύθυνη ∆ήλωση δηλώνεται και ο Κωδικός Αριθμός του παλαιού Μελισσοκοµικού Βιβλιαρίου)
Β)Μετά την κατάθεση όλων των παραπάνω δικαιολογητικών και τον έλεγχο αυτών από την Υπηρεσία µας, χορηγείται στους Μελισσοκόµους ο Κωδικός τους Aριθµός.
ΕΠΙΤΟΠΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 
1)Ο ενδιαφερόµενος πυροσφραγίζει και υποβάλλει Αίτηση Χορήγησης 2)Βεβαίωσης Επιτοπίου Ελέγχου για τη ∆ιαπίστωση Σήµανσης των Κυψελών στη ∆ιεύθυνση Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΣΜΗΝΗ. ∆ιενεργείται Επιτόπιος Έλεγχος. 3)Εκδίδεται η Βεβαίωση. 

Απαιτούµενα ∆ικαιολογητικά: 

Α. ΝΕΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ 
Βεβαίωση Επιτόπιου Ελέγχου από τη ∆/νση Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής της περιοχής όπου βρίσκονται οι κυψέλες τους, για τη διαπίστωση της σήµανσης των κυψελών τους. 

Β. ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ 
1)Βεβαίωση Επιτόπιου Ελέγχου από τη ∆/νση Αγροτικής Οικοµοµίας και Κτηνιατρικής της περιοχής όπου βρίσκονται οι κυψέλες τους, για τη διαπίστωση της σήµανσης των κυψελών τους. 
2)Το παλαιό Μελισσοκοµικό τους Βιβλιάριο θεωρείται ή κατατίθεται για έκδοση νέου στη ∆/νση Αγροτικής Οικοµοµίας και Κτηνιατρικής που το είχε εκδώσει. 

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ 
Αφού προσκοµισθούν τα προαναφερθέντα δικαιολογητικά και αιτήσεις, χορηγείται το Μελισσοκοµικό Βιβλιάριο από την αρµόδια ∆/νση Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas