Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Πάσχετε από τριχόπτωση και αϋπνία; Καταναλώστε αυτόν τον φυσικό χυμό με πλούσια συστατικά και θα λύσετε όλα σας τα προβλήματα!



Δεν χρειάζεται να παίρνετε χάπια για να είστε υγιείς. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να γεμίσετε το μπλέντερ σας με αυτά τα συστατικά και μέσα σε λίγες μέρες θα δείτε απίστευτες αλλαγές στον οργανισμό σας!

Για να δείτε βελτίωση στον ύπνο , στην κατάσταση των μαλλιών και των νυχιών σας, κάντε τα εξής:

Τοποθετήστε καρύδια και αποξηραμένα φύλλα μαϊντανού σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε αυτά τα 2 συστατικά. Προσθέστε καθαρό φυσικό μέλι, σταφίδες και τζίντζερ.


Καταναλώστε αυτόν τον χυμό 2 ή 3 φορές την εβδομάδα.


1 Σπανάκι, μπανάνα και λεμόνι

Μια μικρή ποσότητα σπανάκι είναι αρκετή για να ικανοποιήσει την καθημερινή σας ανάγκη για ορισμένες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Ανακατέψτε μαζί 350 ml νερό, τρεις μπανάνες, ένα μάτσο σπανάκι  και ένα λεμόνι!



2 Καρότο, παντζάρια, σέλινο, αγγούρι, μήλο, μαϊντανός και τζίντζερ

Ετοιμαστείτε για αυτό το παχύ αλλά νοστιμότατο ποτό γεμάτο βιταμίνες και φωτεινά χρώματα. Πάρτε ένα καρότο, ένα παντζάρι, ένα ραβδί σέλινο , ένα αγγούρι, δύο μήλα, ένα μικρό ματσάκι μαϊντανό, προσθέστε λίγο τζίντζερ, και ανακατέψτε τα σε ένα μπλέντερ. Είναι απίστευτα νόστιμο και υγιεινό!




3 Φράουλα, μπανάνα και μέντα

Αυτό το ποτό με μέντα είναι δροσερό και ζουμερό. Πάρτε 200 γρ. Κατεψυγμένες φράουλες , 150 γρ. κεράσια, 2 μπανάνες, 1 ποτήρι φύλλα μέντας και 1 ποτήρι νερό. Τέλος αναμίξετε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ.




4 Αβοκάντο, μπανάνα, πορτοκάλι, βότανα και λεμόνι

Το αβοκάντο είναι ένα πολύ διατροφικό φρούτο το οποίο σίγουρα θα πρέπει να προσθέσετε στην καθημερινή σας διατροφή. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές βιταμίνες και να κάνετε ένα νόστιμο ποτό αβοκάντο. Ξεφλουδίστε μια μπανάνα και ένα πορτοκάλι, γυρίστε το αβοκάντο σε πολτό και ανακατέψτε τα πάντα σε ένα μπλέντερ. Στη συνέχεια προσθέστε μερικά βότανα, ένα ποτήρι νερό και μισό λεμονί!


Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas