Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Φέτα τυλιχτή με σάλτσα μελιού


Τι χρειαζόμαστε:

  • 4 κομμάτια φέτα 6Χ6Χ1 εκ. περίπου
  • 4 φύλλα κρούστας
  • λάδι για τηγάνισμα
  • 2 κ.σ. σουσάμι καβουρδισμένο
  • 4 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.σ. ξύδι
Πώς το κάνουμε:
Κόβετε τα φύλλα κρούστας στη μέση. Βάζετε από 2 μισά φύλλα το ένα πάνω στο άλλο. Στο κέντρο τους τοποθετείτε τη φέτα. Δίπλώνετε σα φάκελο και το αφήνετε να περιμένει.
Σε μικρό μπρίκι ρίχνετε το μέλι, το ξύδι και μια κ.σ. νερό, τα βράζετε και τα ανακατεύετε.
Ζεσταίνετε καλά το λάδι και τηγανίζετε τα φακελάκια μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Τα βγάζετε, τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια στα πιάτα.
Περιχύνετε με 1½ κ.σ. σάλτσα το καθένα και πασπαλίζετε με το σουσάμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου