Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube 
Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μου στο You Tube,για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.Αυτή  την στιγμή μας ακολουθούν 600 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να ξεπεράσουμε τους 1000 που είναι ο βασικός στόχος μας σύμφωνα με τους κανόνες του You Tube.Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγώτης Μούσουρας.

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Πως θα αποφύγετε το τσίμπημα της μέλισσας


Το τσίμπημα από έντομα όπως η μέλισσα και η σφήκα είναι αρκετά δυσάρεστο και σε περίπτωση αλλεργίας μπορεί να απειλήσει ακόμα και τη ζωή σου. Μια μέλισσα θα σε τσιμπήσει μόνο αν αισθανθεί ότι απειλείται, οπότε για να μην έχεις προβλήματα πρέπει -αν βρεθεί τριγύρω σου- να μην την κάνεις να αισθανθεί ότι κινδυνεύει. Για να μη σε περιτριγυρίζουν οι μέλισσες, φρόντισε να μη σε μπερδεύουν με λουλούδια, γι’ αυτό πρέπει να αποφεύγεις τα έντονα χρώματα κι αρώματα.
Προτίμησε άσπρο, χακί, καφέ ή σκούρα χρώματα, στερήσου για λίγο την κολόνια σου κι αγόρασε αντηλιακό χωρίς άρωμα. Απόφυγε τα φαρδιά ρούχα που προσφέρουν εύκολη είσοδο στα έντομα, αλλά τα οδηγούν σε αδιέξοδο και σένα σε πανικό μόλις αισθανθείς κάτι να περπατά μέσα από αυτά. Αν βρεθεί τριγύρω σου μέλισσα, μείνε ήρεμος, μην κάνεις έντονες (απειλητικές) κινήσεις και μην προσπαθήσεις να τη χτυπήσεις όσο πετάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου