Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

ΜΕΛΙ


Το μέλι    χρησιμοποιείται   για περισσότερο από 40 αιώνες.  Είναι μία από τις αρχαιότερες τροφές που υπάρχουν.     Το μέλι  το χρησιμοποιούσαν στην  ιατρική στην αρχαία .Στην αρχαία   Ελλάδα  και  στην Ρώμη  το μέλι συμβόλιζε  τη γονιμότητα, την αγάπη και την ομορφιά.  Στην Αγία Γραφή, αυτό το πανέμορφο νέκταρ    είναι «ο ουράνιος τροφίμων.»    Για τους  αρχαίοι, το μέλι ήταν μια πηγή υγείας, ένα σημάδι της καθαρότητας και ένα σύμβολο της δύναμης και  σθένους
Το μέλι έχει χρησιμοποιηθεί ως μέρος της φυσικής ομορφιάς   για    στο πρόσωπο, ένα μείγμα μελιού και γάλακτος  το χρησιμοποιούσαν  για    το δέρμα  Η επιστήμη σήμερα έχει αποδειχθεί ότι το μέλι έχει αποτελεσματικές και εκπληκτικές ιδιότητες βοηθά το δέρμα να παραμείνει υγιές.  Να γιατί …

Το μέλι είναι ένα φυσικό «υγραντικό μέσο» που σημαίνει ότι προσελκύει και   διατηρεί την υγρασία.  Όταν χρησιμοποιείται σε δερματικές  θεραπείες,   διατηρεί το δέρμα σας ενυδατωμένο, απαλό και ελαστικό –    το μέλι   δεν ερεθίσει το δέρμα και είναι ιδανικό για τα ευαίσθητα  δέρματα   έχει      αντιοξειδωτικές ιδιοτήτες συμβάλλουν στην προστασία του δέρματος από τη ζημιά  της ηλιακής ακτινοβολίας και επίσης  θα  βοηθήσει στην υποστήριξη   του   να ανανεωθεί μετά από την πρόκληση ζημιών.
Το μέλι επίσης έχει τεκμηριωθεί ως αποτελεσματικό «αντι- μικροβιοτικο   Αυτό σημαίνει ότι το μέλι περιορίζει την ανάπτυξη ορισμένων βακτηρίων.  Ως εκ τούτου, το μέλι μπορεί να βοηθήσει   στην  ακμή   καθαρίζει  τις ακαθαρσίες από τους  πόρους του δέρματος και τα νεκρά κύτταρα      Έτσι, λέγεται ότι είναι φυσικό  προϊόν  καθαρισμού και μαλακτικό.



Σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες,  οι μέλισσες  είχαν θεϊκή προέλευση.      Και  πίστευαν ότι οι μέλισσες γεννήθηκαν αυθόρμητα από πτώματα ζώων.
Στα κείμενα της αρχαίας Αιγύπτου, μέλισσες γεννήθηκαν από τα δάκρυα  του  Θεού.  Όταν τα δάκρυα έπεσαν πάνω στο χώμα, είχαν μετατραπεί σε μέλισσες   πολλές πληροφορίες μπορείται να μάθεται:

wwww.springerlink.com    ww.lunedemiel.tm.fr

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas