Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΜΕΛΙΟΥ – ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΈΝΤΟΝΟ ΒΗΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΛΕΓΜΑ!


Αυτή η φυσική τεχνική χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του βήχα από τα αρχαία χρόνια και είναι χρήσιμη για όλες τις ηλικίες, από νεογνά μωρά, μέχρι και ενήλικες. Το μέλι έχει μεγάλη θρεπτική αξία και μπορεί να βοηθήσει όταν έχουμε έντονο βήχα με φλέγμα.
Συνταγή για επίθεμα μελιού:

— Μέλι

— Αλεύρι

— Λάδι φυτών

— Γάζα

— Χαρτοπετσέτα

— Ταινία

Μέθοδος παρασκευής:

Ανακατέψτε αλεύρι με λίγο μέλι, Στο τέλος, θα έχετε ένα μίγμα που θα κολλάει στα χέρια. Προσθέστε λίγο λάδι και μετά βάλτε το μίγμα στο αλεύρι. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το σε μία χαρτοπετσέτα και μετά τυλίξτε το στη γάζα. Τοποθετήστε το χρησιμοποιώντας ταινία. Μετά, βάλτε τις πυτζάμες σας και πηγαίνετε για ύπνο.

Καλύτερα μην το βάλετε στην περιοχή της καρδιάς, αλλά λίγο πιο πάνω ή στην πλάτη. Αφήστε για 2-3 ώρες για νεογνά, καλύτερα ενώ κοιμούνται, ενώ για ενήλικες αφήστε το όλη τη νύχτα.

Θα προκαλέσει έντονη εφίδρωση. Έχει όμως αντιφλεγμονώδη δράση και θα δείτε γρήγορα αποτελέσματα. Μπορείτε να συνεχίσετε τη θεραπεία για αρκετές μέρες, αλλά και από την πρώτη φορά θα νιώσετε ανακούφιση.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιδιά μεγαλύτερα των 6 μηνών, αλλά δεν πρέπει να το βάλετε σε παιδιά που έχουν δερματικές παθήσεις.

Είναι σημαντικό να προσέξετε μην έχει αλλεργία το παιδί σας σε κάποιο από αυτά που περιέχονται. Μπορείτε να βάλετε μια μικρή ποσότητα και αν δείτε πρήξιμο ή ερεθισμό, απλά μην βάλετε το επίθεμα. Επίσης δεν θα πρέπει να το βάλετε εάν έχει πυρετό πάνω από 37 βαθμούς.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas