Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Αποχαιρετίστε την ακμή με κανέλα και μέλι!


Έχεις βγάλει σπυράκια παρόλο που δεν βρίσκεσαι πλέον στην εφηβία; Χάλασε το δέρμα σου λόγω ορμονών ή τοξινών; Δοκίμασε αυτη την φυσική μάσκα με μέλι και κανέλα και δεν θα χάσεις!

Τι θα χρειαστείτε:

Μέλι, κανέλα, φλιτζανάκι του καφέ

Εκτέλεση:

Πάρτε το φλιτζανάκι του καφέ και προσθέστε μέσα μια κουταλιά του γλυκού μέλι και μπόλικη κανέλα. Ανακατέψτε το μείγμα, μέχρι να γίνει σχετικά πηχτό και ομοιογενές.

Αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια, δηλαδή το πόδι της χήνας, άπλωσε το μείγμα στην προβληματική περιοχή, ή και σε όλο σου το υπόλοιπο πρόσωπο. Κράτησε το για τουλάχιστον 15 λεπτά, εκτός κι αν αρχίσει να σε καίει. Αν σε καίει, απλά ξεβγάζεις νωρίτερα.

Για να το αφαιρέσεις, ξέπλυνε απαλά το πρόσωπό σου με χλιαρό νερό. Μην τρομάξεις αν όταν αφαιρεθεί το μείγμα το πρόσωπο σου είναι ελαφρώς κόκκινο.Σε μισή ώρα το αργότερο θα έχει υποχωρήσει η κοκκινίλα.

Στην περίπτωση που αισθάνθηκες ελαφρύ κάψιμο, την επόμενη φορά, βάλε λιγότερη κανέλα. Κάνε την ίδια μάσκα μία φορά την εβδομάδα. Όποια κι αν είναι η αιτία, θα δεις αποτέλεσμα. Αν είχες κάποια μόλυνση, με τη δεύτερη εφαρμογή θα έχεις ξεχάσει τι θα πει ακμή.

Το μέλι και η κανέλα είναι φυσικά προϊόντα, βρώσιμα, δεν μπορούν να σε βλάψουν, παρά μόνο ευεργετούν. Το μέλι έχει ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση.
Πηγή
https://www.facebook.com/toxrysomeli
Κάντε like (μου αρέσει). Για να έχετε πρώτοι εσείς την πιο έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση στα θέματα μας.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas