ΧΙΟΝΙΑ

Blogger Widgets Blogspot Tutorial
      Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube 
Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μου στο You Tube,για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.Αυτή  την στιγμή μας ακολουθούν 600 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να ξεπεράσουμε τους 1000 που είναι ο βασικός στόχος μας σύμφωνα με τους κανόνες του You Tube.Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγώτης Μούσουρας.

Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

«Γενειάδες» μελισσών: Ένα... ανατριχιαστικός διαγωνισμός!


Οι συμμετέχοντες στον ετήσιο διαγωνισμό «Bee Clovermead Beard» που λαμβάνει χώρα στο Οντάριο του Καναδά ξέρουν καλά από... τσιμπήματα και παρόλο το επώδυνο του πράγματος δεν πτοούνται προκειμένου να κερδίσουν το βραβείο της μεγαλύτερης και βαρύτερης «γενειάδας» μελισσών.
Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Χιλιάδες μέλισσες καλύπτουν τα πρόσωπα των διαγωνιζομένων εν είδει «γενειάδας» και νικητής αναδεικνύεται αυτός που έχει τη μεγαλύτερη και βαρύτερη... μελισσο-δημιουργία επάνω του!
Κι αν νομίζεται πως λίγοι τολμούν κάτι τέτοιο, σας ενημερώνωνω ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και επίπονος! Στον ένατο διαγωνισμό που έλαβε χώρα πριν μερικές μέρες οι θεατές παρακολούθησαν ένα μοναδικό θέαμα.

Όσο για τους νικητές; Ο Marenda Schipper και ο Patrick Boelsterli βρέθηκαν στην κορυφή με άνεση. «Χρειάζονται περίπου 5.000 μέλισσες για ένα κιλό επιπλέον. Πριν από το διαγωνισμό ζυγιζόμαστε και μετά κάνουμε το ίδιο μαζί με τις μέλισσες. Νικητης είναι ο πιο βαρύς!», εξηγούν και οι δύο στο BBC περήφανοι για τις «γενειάδες» τους.Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου