Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

Συσκευή εντοπισμού κυψέλης.(ΒΙΝΤΕΟ)


Πρόκειται για τη λύση στο πρόβλημα των κλοπών. Τοποθετείται εύκολα μέσα στην κυψέλη και αν η κυψέλη κουνηθεί ή μετακινηθεί από τη θέση της, μας πληροφορεί για τη θέση της με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό μας, ώστε να την παρακολουθούμε από τον υπολογιστή μας , το Smartphone ή το Tablet μας.

Η αντικλεπτική συσκευή εντοπισμού κυψελών της Save Bees έχει δοκιμαστεί με επιτυχία μέχρι σήμερα από τον μελισσοκομικό κόσμο της Ελλάδας και του εξωτερικού, και έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή, καθώς έχει συντελέσει στην ανεύρεση των κλεμμένων μελισσιών αλλά και σε πολλές συλλήψεις κλεφτών – τις περισσότερες φορές επ’ αυτοφώρω.

Αναλυτικά:
H αντικλεπτική συσκευή εντοπισμού κυψελών της Save Bees αποτελείται μεταξύ άλλων από ένα GPS, μία μπαταρία, μία κάρτα κινητής τηλεφωνίας και έναν αισθητήρα κίνησης. Την τοποθετούμε όπου θέλουμε μέσα στην κυψέλη (σε καπάκια, πάτους, σώματα, ακόμα και μέσα σε κηρήθρα) και τη σβήνουμε. Η συσκευή τότε θα παραμείνει κλειστή, δίχως να καταναλώνει την μπαταρία της, και δίχως να ενοχλεί τις μέλισσες με την ακτινοβολία της κινητής τηλεφωνίας. Με το παραμικρό κούνημα της κυψέλης, η συσκευή τίθεται σε λειτουργία και μας ειδοποιεί με SMS στο κινητό μας. Ακόμα και αν ο κλέφτης ανοίξει την κυψέλη για να ψάξει τη συσκευή, εμείς αμέσως θα έχουμε λάβει το μήνυμα.
Μπορούμε όποτε το επιθυμούμε να της ζητούμε να μας στέλνει τη νέα της θέση με γεωγραφικές συντεταγμένες πλάτους και μήκους, παρακολουθώντας την πορεία της επάνω στο αυτοκίνητο του κλέφτη, ή βρίσκοντας το νέο σημείο όπου τις τοποθέτησε.

Η συσκευή που παραμένει κλειστή κρατά τη φόρτιση της μπαταρίας της για 4-6 μήνες! Δηλαδή δεν χρειάζεται να ταξιδεύουμε μέχρι τα μελισσοκομεία μας για να την αλλάζουμε, αφού ούτως ή άλλως σε αυτό το χρονικό διάστημα θα έχουμε πάει έστω και μία φορά για επιθεώρηση ή τρύγο. Αυτή ακριβώς είναι και η ουσιαστική διαφορά της αντικλεπτικής συσκευής εντοπισμού κυψελών της Save Bees από τα κοινά GPS του εμπορίου που παραμένουν διαρκώς ανοικτά, καταναλώνουν την μπαταρία σε λίγες ημέρες και ενοχλούν διαρκώς τις μέλισσες με τη βλαβερή ακτινοβολία της κινητής τηλεφωνίας.

Ως γνωστόν οι κλέφτες είναι εκλεκτικοί – κλέβουν δηλαδή πάντα τα καλά και δυνατά μελίσσια. Τοποθετούμε λοιπόν από μία αντικλεπτική συσκευή εντοπισμού κυψελών της Save Bees σε μερικά από τα καλά μελίσσια μας, και έτσι είμαστε βέβαιοι ότι ο κλέφτης θα πάρει έστω ένα από αυτά μαζί του.

Η συσκευή παραδίδεται με δύο μπαταρίες για να είναι εύκολη η αλλαγή μπαταρίας δίχως να παραμένει η κυψέλη αφύλακτη.


Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η συσκευή δεν ενοχλεί τις μέλισσες με την ακτινοβολία της κινητής τηλεφωνίας όσο παραμένει κλειστή. Αυτό είναι βασικό, καθώς σε κυψέλες όπου τοποθετήθηκε συσκευή κινητής τηλεφωνίας που έμενε διαρκώς ανοικτή, αναφέρθηκε γιγαντισμός κεφαλής και απώλεια προσανατολισμού.


Για περαιτέρω λεπτομέρειες www.save-bees.com
Σεβαστειας 12 ΒΥΡΩΝΑΣ 16232 ΑΘΗΝΑ

                                   Τηλ.: 210 7660805, 6977 782538    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου