Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

ΗΠΑ: Άνδρας δέχτηκε 400 τσιμπήματα από μέλισσες!


Τα εκνευρισμένα έντομα έκαναν επίθεση σε τοπικό γήπεδο μπέιζμπολ και έβαλαν για στόχο το κεφάλι του άτυχου άνδρα που γλίτωσε τα χειρότερα κατά τύχη.
Ένας 89χρονος άνδρας από τη Γιούτα των ΗΠΑ θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που ζει ακόμα καθώς έπεσε θύμα συντεταγμένης επίθεσης από ένα σμήνος μέλισσες.

Ο Τζέι Φράνσις βρισκόταν σε ένα γήπεδο μπέιζμπολ, παρακολουθώντας ένα σχολικό αγώνα. Ξαφνικά όπως περιγράφει ο ίδιος, δέχτηκε ένα τσίμπημα από μια μέλισσα, και στη συνέχεια ακολούθησε άλλο ένα και στη συνέχεια δεν μπορούσε να δει κάτι άλλο εκτός από μέλισσες.

«Το κεφάλι μου άρχισε να πονάει. Είχε πρηστεί. Αισθάνθηκα πολύ τυχερός ακούγοντας τα λεγόμενα των γιατρών» είπε ο Φράνσις μετά την περιπέτειά του. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιατρικού προσωπικού, ο 89χρονος άνδρας τσιμπήθηκε περίπου 400 φορές, ενώ ο γιος του που καθόταν δίπλα, δέχτηκε άλλα 50 τσιμπήματα, χαρακτηρίζοντας το περιστατικό «σαν ταινία του Χίτσκοκ».

Και άλλοι θεατές δέχτηκαν τσιμπήματα από τις αναστατωμένες μέλισσες, οι οποίες όπως αποκάλυψαν οι έρευνες, εκνευρίστηκαν, όταν κάποιος ενόχλησε την κυψέλη τους, που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο.
Το σχόλιο το δικό μας είναι ότι ο σεβασμός πρέπει να μας διακατέχει σε αυτή την υπέροχη κοινωνία των μελισσών.
Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas