Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015

Σπιτική μερέντα: Πώς θα φτιάξετε μόνοι σας εύκολα και γρήγορα τη σοκολατένια λιχουδιά!



Υλικά

25γρ. μέλι
50γρ. καρυδέλαιο
50γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη
20γρ. κακάο σκόνη
150γρ. ζάχαρη άχνη
200γρ. φουντούκια καβουρδισμένα

Διαδικασία

Βήμα 1



Στο μούλτι χτυπάτε τα φουντούκια με την άχνη ζάχαρη μέχρι να πολτοποιηθούν.

Βήμα 2

Προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Βήμα 3

Βάζετε την πραλίνα σε ένα γυάλινο βαζάκι και την βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Tip: Αντί για καρυδέλαιο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 70γρ. βούτυρο
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου